1 august, 12:53
445
0
O cascadă s-a format într-un parc din Chișinău, în urma unei scurgeri de apă
1 august, 12:53
445
0

O scurgere de apă are loc într-o zonă verde din Chișinău. Este vorba despre parcul „Râșcani”, situat între sectoarele Râșcani și Ciocana.

Foto: captură video

Mai multe imagini în acest sens au fost surprinse de expertul economic, Veaceslav Ioniță și publicate pe pagina sa de facebook. Acestea a spus că imaginile au fost făcute în această dimineață, transmite Știri.md.

Contactat de Unimedia.info, reprezentanții Apa-Canal ne-au spus că o astfel de problemă a existat ieri însă a fost soluționată. Astăzi, specialiștii au intervenit într-o altă zonă din Chișinău, pe o stradă de la Poșta Veche.

„Un apeduct vechi din 1977 și a cedat din cauza uzurii, dar este introdus în proiectul de investiții pentru anul acesta și până la sfârșitul anului o să fie reparat tronsonul respectiv. Apa este închisă pentru a putea lucra specialiștii”, ne-a spus Nadejda Fotescu, purtătoare de cuvânt a S.A „Apă Canal”.

În urma unei solicitări a lui Iurie Tesa, activist al Platformei DA, S.A. „Apă - Canal Chișinău” a prezentat informația referitoare la indicatorii tehnico-economici. Astfel s-a constat că în anul 2019, pierderile de apă au constituit 34 % din volumul apei furnizate consumatorilor.

Documentul a fost publicat de către deputatul Platformei DA, Alexandr Slusari, unde a făcut referire la gestionarea intreprinderii, dar și cum stau lucrurile în alte domenii de prestare a serviciilor publice.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter