main logo
533

O bătrână a murit fiind înjunghiată de concubinul fiicei sale

O femeie, în vârstă de 65 de ani, a murit, iar fiica ei, de 41 de ani, a ajuns în stare gravă la spital după ce au fost înjunghiate de către fostul concubin al celei din urmă. Crima a avut loc luni, 18 iunie, în orașul Telenești.

O bătrână a murit fiind înjunghiată de concubinul fiicei sale

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Telenești, Diana Maxim, a specificat pentru CrimeMoldova că suspectul, în vârstă de 48 de ani, și feciorul său de 20 de ani au venit în vizită la femeia de 41 de ani, care locuia la mama sa.

Potrivit poliției, bărbatul a venit la concubina sa pus pe ceartă. La un moment dat, între ei ar fi izbucnit un conflict din gelozie și bărbatul ar fi scos un cuțit, lovind-o pe concubina sa de mai multe ori. Mama victimei a încercat să intervină, dar a fost înjunghiată mortal.

În acest caz este cercetat și tânărul de 20 de ani, care ar fi imobilizat bătrâna.

Femeia a decedat pe loc, iar fiica sa a ajuns în stare gravă la spital, cu răni la gât, cutia toracică și bazin.

După săvârșirea crimei, cei doi au fugit de la fața locului. Țipetele victimelor au fost auzite de către cumnatul bătrânei, care ulterior a chemat poliția și a solicitata intervenția medicilor.

În momentul săvârșirii crimei, cei doi erau în stare de ebrietate.

Suspecții au fost găsiți și reținuți pentru 72 de ore. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă de la 15 la 20 de ani de închisoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării