main logo
3055

Accident la Durlești: Pasagera de 80 de ani a ajuns la spital

O femeie în vârstă a fost tamponată, astăzi, la o benzinărie din orașul Durlești. Despre acest caz au comunicat internauții, care au postat mai multe poze cu mașina grav avariată pe rețele sociale și au venit cu primele detalii.

Accident la Durlești: Pasagera de 80 de ani a ajuns la spital

Contactată de Știri.md, ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati, ne-a comunicat că astăzi, în jurul orei 11:30, în orașul Durlești, strada Cartușa, s-a produs un accident rutier.

La fața locului, polițiștii au stabilit că automobilul de marca "Toyota", condus de un șofer în vârstă de 27 ani, a pierdut controlul asupra volanului, după care s-a tamponat într-un panou informativ al stației de alimentare cu combustibil. 

În rezultatul impactului, a avut de pătimit pasagera, o femeie de 82 de ani. Bătrâna a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. 

Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Anterior, internauții au scris că femeia a fost tamponată în timp de traversa strada, iar șoferul, încercând să evite impactul, a intrat în panoul informativ al benzinăriei.

Alți internauți au scris că șoferul ar fi încercat să evite impactul cu o altă mașină, însă nu a reușit să frâneze și a lovit bătrâna, care se afla în acel moment pe trotuar.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării