main logo
470

O bandă suplimentară de circulație a fost amenajată pe strada București din Capitală

O bandă suplimentară de circulație a fost deschisă pe strada București din capitală, tronsonul cuprins între str. Lev Tolstoi – bd. Dacia.

O bandă suplimentară de circulație, amenajată pe strada București

lucrările de amenajare se vor încheia în următoarele zile, transmite Știri.md.

Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, a inspectat astăzi şantierul din zonă pentru a verifica calitatea lucrărilor. Edilul a menționat că odată cu lărgirea străzii București, prin crearea unei benzi suplimentare de virare la dreapta, se va fluidiza traficul rutier din zonă.

Primarul interimar al capitalei a specificat că „realizarea acestui proiect a fost una din soluţiile pentru a fluidiza traficul rutier pe str. Lev Tolstoi, unde se creau ambuteiaje până la str. Mihail Kogălniceanu”.

Lucrările pe şantier sunt efectuate de către Întreprinderea Municipală Regia „Exdrupo”. Până în prezent, au fost strămutaţi pilonii rețelei de contact şi de iluminat public, dar şi obiectivele de semafor şi de monitorizare video a traficului rutier. De asemenea, a fost reamplasată stația de așteptare a transportului public „Piața Ovidiu”, extinsă suprafaţa parcării din preajma supermarketului de pe bd. Dacia, dar şi amenajat trotuarul. După finalizarea lucrărilor de reconstrucţie, vor fi amenajate şi zonele verzi din preajmă.

Pentru realizarea proiectului au fost alocate 370 mii de lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării