main logo
1574

O asistentă medicală din Chișinău a fost răpusă de COVID-19

Asistenta medicală care activa în cadrul Spitalului Clinic Municipal de Boli Contagioase de Copii din Chișinău, Maria Oxinti, a decedat în urma complicațiilor cauzate de COVID-19.

O asistentă medicală din Chișinău a fost răpusă de COVID-19Colaj: știri.md

Despre aceasta au anunțat reprezentanții Spitalului Clinic Municipal de Boli Contagioase de Copii din Chișinău pe Facebook, transmite Știri.md.

„Colectivul Spitalului Clinic Municipal de Boli Contagioase de Copii este profund îndurerat de trecerea în eternitate a asistentei medicale Maria Oxinti. Cu adâncă tristețe, exprimăm sentimente de compasiune și sincere condoleanțe familiei, rudelor, colegilor și întregii comunități medicale.

Dumneaei a făcut parte din cohorta asistenților medicale implicați activ, din primele zile de pandemie, în acordarea asistenței medicale pacienților cu COVID-19, care din păcate nu a cruțat-o pe Ea.

Transmitem gânduri de alinare familiei îndoliate în legătură cu pierderea irecuperabilă a Mariei Oxinti. Dumnezeu s-o odihnească în pace”, se arată în postare.

Până la ziua de azi, 95 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

Pe parcursul ultimelor 24 de ore, alte 1.753 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate, iar 33 de oameni au decedat din cauza COVID-19.

Știri.md amintește că starea de urgență în sănătate publică a fost prelungită până pe 15 aprilie 2021. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării