main logo
2723

O angajată a Serviciului Vamal a decedat în urma unui accident rutier

O angajată a Serviciului Vamal a decedat în urma unui accident rutier produs la sfârșitul verii acestui an. Este vorba despre Dorina Panfil, care a activat în calitate de inspector superior în cadrul postului vamal Giurgiulești, Biroul Vamal Sud.

O angajată a Serviciului Vamal a decedat în urma unui accident rutier

Accidentul rutier s-a produs în data de 24 august 2022, la ora 06:15, pe traseul Comrat – Giurgiulești, în rezultatul căruia au avut de suferit 7 funcționari vamali, care se îndreptau la serviciu, spre postul vamal Giurgiulești-Galați. În toată această perioadă medicii au luptat pentru viața Dorinei Panfil, dar nu au reușit să o salveze, transmite Știri.md.

Dorina Panfil avea vârsta de 38 de ani, ultimii 5 dintre aceștia dedicându-i activității în cadrul Serviciului Vamal, unde s-a bucurat de un respect deosebit din partea colegilor. Potrivit Serviciului Vamal, în toți acești ani s-a remarcat prin înalte calități morale și profesionale, fiind o funcționară responsabilă, empatică, modestă și cumpătată.

Serviciul Vamal a exprimat sincere condoleanțe în aceste momente de grea încercare și suferință pentru întreaga familie și rude.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării