main logo
10969

O angajată a Poliției de Frontieră a obținut 4 milioane de lei la nuntă

Alina Ududovici lucrează la Poliția de Frontieră în Direcția cooperare internațională.

O angajată a Poliției de Frontieră a obținut 4 milioane de lei la nuntăO angajată a Poliției de Frontieră a obținut 4 milioane de lei la nuntă

În 2017, Alina s-a căsătorit, iar acest eveniment i-a adus o căruță cu bani. Aproape patru milioane de lei, arată o investigație realizată de RISE Moldova privind averea angajaților Poliției de Frontieră, transmite Știri.md

Sursa menționată afirmă că suma obținută la nuntă este 30 de ori mai mare decât a reușit proaspăta familie să câștige timp de un an din salarii.

Soțul Alinei, Dumitru Ududovici, deține 50% din compania Dovimar-Trans, care se ocupă în special cu exportul de fructe și legume.

Tot în 2017, această companie a câștigat un contract de achiziție în valoare de peste un milion de lei pentru a furniza „echipamente” către Regia Autosalubritate, Reparații și Amenajare din Hâncești.

Potrivit declarației de avere din 2017, Alina Ududovici deține pe numele său și un automobil de model Opel Corsa din 2009, pe care l-a procurat în 2017 cu 10 mii de lei.

Contactată pentru o reacție de reporterii rise.md, Alina Ududovici a declarat că nu oferă „informații personale”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării