main logo
1526

O altă direcție din Chișinău a cumpărat 8,5 tone de pere din Olanda

Și Direcția Educație din Buiucani a cumpărat pentru grădinițele din subordine 8.500 kg de pere la preț de 25,95 lei. Contractul în sumă de 220.574 lei a fost încheiat în data de 8 aprilie 2019.

O altă direcție din Chișinău a cumpărat 8,5 tone de pere din OlandaO altă direcție din Chișinău a cumpărat pere de 25.000 de lei din Olanda

Potrivit părinte.md, la 16 aprilie curent la Agenția de Achiziții publice lipseau date privind înregistrarea contractului dat, transmite Știri.md

Potrivit aceleiași surse, achiziția a fost desfășurată prin sistemul MTender, prin procedura Cererea Ofertelor de Prețuri cu licitație electronică. Valoarea estimată a lotului „Pere proaspete” a fost de 306 mii lei. Au fost depuse patru oferte de către diferite companii. În cadrul licitației electronice, prețul câștigător a fost coborât cu 18% față de prețul inițial oferit (25,95 lei/kg, preț inițial 31,5 lei/kg).

„A prezentat oferta cu cel mai mic preț, iar actele în conformitate cu documentația de atribuire” – astfel a argumentat DETS Buiucani atribuirea contractului către compania câștigătoare „MELTAN” SRL, care a propus oferta „cea mai mică” pentru lotul pere proaspete.

Menționăm că recent a avut loc un scandal de proporții legat de procurarea a 4 tone de pere olandeze la preț de 36 lei/kg de către Direcția Educație, Tineret și Sport Ciocana, în urma căruia a fost demisă șefa DETS Ciocana.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării