main logo
3298

Nuntă în curtea Primăriei Capitalei. Consilier: Cineva și-a deschis un business

Curtea Primăriei Capitalei a găzduit sâmbătă, 27 mai 2023, o nuntă. Imagini de la fața locului au fost publicate de către consilierul PSRM Dinari Cojocaru.

Nuntă în curtea Primăriei. Consilier: Cineva și-a deschis un businessFoto: Captură video

„În aceste clipe merge o ceremonie în curtea Primăriei. Un asemenea acord poate da numai Consiliul Municipal. CMC nu a dat asemenea permisiuni. Primarul face o încălcare intenționat oare?”, a scris Cojocaru pe Facebook, transmite Știri.md.

În cadrul ședinței de astăzi a Consiliului Municipal Chișinău, consilierul a cerut explicații de la autoritățile responsabile, întrebând dacă nu și-ar fi deschis cineva vreo afacere. 

„Sâmbătă, data de 27 mai, în curtea Primăriei a avut loc o ceremonie, o nuntă, o înscriere, ceva de genul. Eu am filmat, dar nu am înțeles cum pe bani publici, lumină publică, apă publică, spațiu public, fără acordul Consiliului Municipal merge o manifestare. Oare cineva și-a deschis un business? Vreau să aflu care este motivul că s-a făcut o astfel de ceremonie și cine a permis să o facă. Viceprimarul de ramură să vină să ne dea informații”, a spus Cojocaru în cadrul ședinței. 

„Pe timpul lui Chirtoacă nu era așa ceva”, a menționat în replică un consilier. Alți colegi, în schimb, i-au sugerat lui Cojocaru să se adreseze organelor de drept.

Solicitarea lui Dinari Cojocaru de a clarifica situația creată a fost susținută de 22 de consilieri și va fi analizată la una dintre ședințele viitoare.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării