main logo
4502

Numiri la Guvern: Olga Golban, director la Serviciul Fiscal de Stat

Olga Golban, secretar de stat al Ministerului Finanțelor, va fi noul director al Serviciului Fiscal de Stat. Candidatura sa a fost aprobată astăzi, 21 februarie, de membrii Cabinetului de miniștri.

Numiri la Guvern: Olga Golban, director la Serviciul Fiscal de StatImagine simbol

Potrivit ministrului Finanțelor, Petru Rotaru, Olga Golban va activa la Ministerul Finanțelor până pe 27 februarie și va trece la noul loc de muncă începând cu 28 februarie, transmite Știri.md.

„Olga Golban are o vastă experiență în ceea ce privește serviciul fiscal. În perioada când a activat la Ministerul Finanțelor, doamna Golban a fost responsabilă de domeniul fiscal, vamal și bancar. Dumneaei este un profesionist care a activat în patru compartimente privind aderarea la Uniunea Europeană și are master în Drept și în Științe Economice”, a declarat ministrul Finanțelor.

În acest sens, membrii Cabinetului de miniștri au votat candidatura Cristinei Ixari în funcția de secretar de stat al Ministerului Finanțelor.

De asemenea, miniștrii au aprobat și numirea Mihaelei Gorban în funcția de secretar general adjunct al Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării, iar Igor Pșenicinîi a fost eliberat din funcția de secretar adjunct al Guvernului în baza cererii de demisie.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării