main logo
3367

Numiri la Guvern. Ministerul Justiției are un nou secretar general

Ministerul Justiției are un nou secretar general. Funcția va fi preluată de către Viorica Grecu, după ce Guvernul a aprobat numirea funcționarei. De asemenea, Dumitru Dara a devenit director adjunct al Agenției de Administrare a Instanțelor Judecătorești.

Numiri la Guvern. Ministerul Justiției are un nou secretar generalImagine simbol

Miniștrii au mai aprobat numirea lui Ion Vintilă în calitate de director adjunct la Agenția pentru Securitate Cibernetică. Vasile Șeramet va conduce Autoritatea Aeronautică Civilă, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

În domeniul sănătății au fost numiți adjuncți noi la Agenția Națională pentru Sănătate Publică (ANSP). Este vorba despre Ion Șalaru, Vasile Guștiu și Veaceslav Guțu, director adjunct la ANSP. Oficialii exercitau și până acum funcțiile, însă numirea lor de către Guvern a fost necesară în contextul modificării Legii privind angajarea în serviciul public.

Totodată, șef adjunct al Inspectoratului pentru Protecția Mediului a devenit Vasile Melnic. Noul funcționar a fost numit ca urmare a participării la concursul pentru ocuparea postului vacant.

Știri.md amintește că astăzi a fost numit de Guvern și Vasile Șeremet ca șef al Autorității Aeronautice Civile. Acesta își va începe activitatea în noua funcție pe data de 22 august 2024.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării