main logo
1280

Numărul curselor pe rutele interurbane a fost suplinit de Paști

Numărul curselor pe rutele interurbane a fost suplinit în perioada Sărbătorilor Pascale în legătură cu creșterea fluxului de călători.

Numărul curselor pe rutele interurbane a fost suplinit de PaștiNumărul curselor pe rutele interurbane, suplinit de sărbătorile de Paști

Astfel, astăzi și mâine, din Capitală vor porni mai multe microbuze și autobuze spre localitățile din țară, pentru a transporta pasagerii care aleg să petreacă Paștele alături de rude, transmite Știri.md cu referire la Moldpres

Solicitat de agenție, Ion Andrușca, director adjunct al Gării auto Nord din capitală, a precizat că astăzi și mâine vor fi operate circa 150 - 180 de curse suplimentare. Pentru asta au fost deja pregătite mijloacele de transport necesare. Ion Andrușca a mai adăugat că din experiența anilor precedenți, în ajunul Paștelui numărul călătorilor crește cu 25-30 la sută.

Iurie Chirilă, șeful filialei Gara Sud-Vest din Chișinău, a declarat că instituția dispune de autobuze și microbuze suplimentare care staționează pe teritoriul autogării și care sunt scoase la linie în funcție de necesitate, pe rutele unde este un număr mai mare de călători. Printre localitățile spre care vor circula curse suplimentare se numără Leova, Vulcănești, Bujor. Totuși, potrivit sursei citate, în ultimii ani numărul călătorilor este în scădere.

În acest an, Paștele este sărbătorit pe 28 aprilie. Cu această ocazie, bugetarii vor avea o minivacanță de cinci zile.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării