main logo
327

Numărul accidentelor cauzate din neatenția motocicliștilor a crescut

În anul 2018, numărul accidentelor rutiere produse din cauza neglijenței motocicliștilor a crescut cu peste 20% față de anul 2017.

Numărul accidentelor cauzate din neatenția motocicliștilor a crescut

Datele au fost prezentate astăzi de șeful Inspectoratului General al Poliției (IGP), Alexandru Pânzari, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.md.

Totodată, și numărul persoanelor decedate în astfel de accidente a crescut anul trecut cu 40 la sută, iar al celor traumatizate cu 17 la sută, comparativ cu anul 2017.

„Temperaturile de afară permit motocicliștilor să intre în acțiune. Iată de ce astăzi, la Palatul de Cultură al Feroviarilor ne-am dat întâlnire pentru a discuta despre siguranța lor în stradă. Doar împreună, consolidându-ne eforturile, vom putea să prevenim accidentele cu implicarea motocicliștilor”, a scris Alexandru Pânzari pe pagina sa oficială de pe o rețea de socializare.

Șeful IGP a venit și cu mai multe recomandări pentru amatorii de motoare. Aceștia au fost atenționați să nu ignore echipamentul de protecție, să nu conducă în stare de ebrietate, să respecte viteza și s-o adapteze condițiilor de drum.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării