main logo
849

Nu fi glod, mergi la vot. Un nou spot electoral, distribuit pe Internet

Nu fi glod, mergi la vot! Este mesajul unui spot electoral, prin care moldovenii sunt îndemnați să participe la scrutinul de duminică.

Nu fi glod, mergi la vot. Un nou spot electoral, distribuit pe Internet

Asemenea clipuri video, care au împânzit rețelele sociale pe parcursul campaniei electorale, au fost create de diferite ONG-uri, pentru a informa cetățenii despre alegerile parlamentare, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

Turul doi nu va fi. Votează din prima, ne îndeamnă cei de la Promo-Lex, care au publicat două spoturi, în această campanie electorală. 

La fel ca și pilotul, protagonistul celui de-al doilea clip video are doar o șansă ca să facă ceea ce și-a propus.

Spoturile au fost publicate în cadrul campaniei “Ieși la vot”, pentru informarea cetățenilor și antrenarea lor în procesul electoral. 

Un alt filmuleț, care a stârnit amuzamentul internauților, a fost creat de portalul de știri Nordnews, pentru moldovenii care încă nu au decis dacă vor merge la vot sau nu.

Total diferite sunt spoturile lansate de Comisia Electorală Centrală, în care apar lanuri de grâu și viță de vie, iar autorii clipului video vorbesc despre un viitor mai bun, care ne așteaptă dacă vom participa la parlamentare....dar și despre cetățenii Republicii Moldova, care indiferent de religie ori limba vorbită, reprezintă o forță.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării