main logo
781

Concurs suspendat: Probă pentru șefia la penitenciare, eșuată

Concursul pentru desemnarea directorului Administrației Naționale a Penitenciarelor a eșuat.

Concurs suspendat: Probă pentru șefia la penitenciare, eșuată

Ministerul Justiției anunță că niciunul dintre cei șapte candidați care au fost admiși la proba interviului, nu au trecut testarea, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

„Fiecărui candidat i s-au adresat mai multe întrebări pe subiecte profesionale, cu simularea unor situații sau spețe din activitatea de serviciu în vederea sesizării atitudinii acestora în situații de criză. 

Concomitent, în cadrul probei, candidații au prezentat comisiei de concurs un plan de dezvoltare strategică al ANP, cerință menționată în anunțul pentru ocuparea funcției vacante cu statut special de director al ANP. 

Cu regret, niciunul dintre candidații participanți la concurs nu a obținut nota minimă de promovare a probei interviului, care este 6”, se spune într-un comunicat de presă emis de Ministerul Justiției.

Instituția mai anunță că au fost depistate mai multe neclarități în regulament și s-a decis să fie suspendat concursul pentru ocuparea funcției vacante de director al ANP, până la rectificarea tuturor prevederilor învechite.

La proba interviului au fost admiși 7 candidați dintre cele 15 persoane care au depus dosarele și au participat la proba scrisă.

Precizăm că funcția de director al ANP este vacantă din 16 noiembrie 2018,  iar funcția de director adjunct al instituției este liberă din mai 2018.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării