main logo
2699

Nu a acordat prioritate troleibuzului: Un accident s-a produs la Bălți

Un accident s-a produs la 26 februarie pe o stradă din municipiul Bălți, după ce o șoferiță nu ar fi acordat prioritate troleibuzului care se deplasa din sens opus.

Nu a acordat prioritate troleibuzului: Un accident s-a produs la BălțiAccident la Bălți/Foto: Știri.md

Potrivit ofițerului de presă Svetlana Talpă, ieri, 26 februarie, polițiștii din municipiul Bălți au intervenit în urma unui accident produs la intersecția străzilor Ștefan cel Mare și 1 Mai, transmite Știri.md. 

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că în accident sunt implicate două unități de transport: un troleibuz condus de un bărbat în vârstă de aproximativ 47 de ani și un automobil de model Volkswagen Passat, condus de o femeie în vârstă de aproximativ 38 de ani.

După cercetările preliminare, s-a constatat că șoferul automobilului Volkswagen Passat nu ar fi acordat prioritate vehiculului care se deplasa din sens opus, în timp ce efectua o manevră de întoarcere la aproximativ ora 15:00.

Din fericire, nu au fost persoane traumatizate în urma acestui accident. Polițiștii continuă investigațiile pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului rutier și pentru a lua măsurile legale necesare conform legislației în vigoare.

Accident la Bălți/Foto: Știri.md

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării