main logo
11158

Noutăți pe Știri.md: Expediază o știre și semnalează o greșeală

Știri.md se află în continuă dezvoltare și tinde să fie cât mai aproape de cititorii săi, iată de ce, în fiecare zi se lucrează la perfecționarea și modernizarea site-ului.

Noutăți pe Știri.md: Expediază o știre și semnalează o greșeală

Acum, aveți ocazia să fiți autorul știrilor care fac înconjurul lumii. 

Dacă ați fost martorul unui eveniment important, dacă aveți o noutate de interes public despre care merită să afle toată lumea, dacă doriți să semnalați nedreptăți comise de autorităţi ori ați fost implicat într-o situație pe care vreți s-o faceți publică, atunci trimiteți-ne știrea Dvs! 

Pentru a ne trimite noutatea Dvs. urmăriți acești pași: 

  • Apăsați pe bulina galbenă din drepta sus a paginii principale a site-ului;

  • Completați formularul cu informațiile necesare: descrieți evenimentul sau situația pe care vreți s-o împărtășiți, atașați fotografiile sau imaginile video pe care le dețineți;

  • Lăsați-ne datele Dvs. de contact.

După ce materialele trimise vor fi revizuite și redactate, acestea vor putea fi citite de zecile de mii de oameni care ne vizitează site-ul. 

De asemenea, aveți posibilitatea să raportați o eroare pe care o depistați în textele noastre. Puteți contribui la creșterea calității materialele publicate, prin a ne atenționa despre scăpările pe care le avem. 

Pentru a informa editorii despre eroarea depistată în text, evidențiați cu cursorul cuvântul dorit, apoi apăsați concomitent tasta Ctrl și tasta Enter. În fereastra care se deschide puteți să adăugați comentariul Dvs.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării