main logo
1036

Noul șef al Poliției de Frontieră vrea să schimbe încălțămintea angajaților

Noul șef al Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, promite să modifice modelul încălțămintei angajaților.

Șeful de frontieră vrea să schimbe bocancii incomozi ai angajaților

Potrivit lui, bocancii purtați astăzi de polițiștii de frontieră sunt incomozi, greoi și nepractici, transmite Știri.md.

"Unul din obiectivele trasate, odată cu asumarea angajamentului de a conduce Poliţia de Frontieră, a fost să creăm condiții bune, confortabile și liniștite pentru colegi. La începutul săptămânii, împreună cu efectivul IGPF am făcut o evaluare a uniformei de câmp și ca răspuns, astăzi vin cu propunerea de îmbunătățire a acesteia. Sper să am o susținere totală în modificarea modelului bocancilor purtați astăzi de polițiștii de frontieră, care spre regret sunt incomozi, greoi și nepractici. 

Din experiența mea, când mă aflam în calitate de expert în misiuni internaţionale sau proiecte de asistenţă echipamentul era completat de ghete tactice de tip (M-Tac). Este o încălțăminte foarte ușoară, recomandată pentru cei care au o activitate intensă și foarte intensă, mai mult că se potrivește pentru utilizare pe teren accidentat.

Astfel, vă îndemn, dragi colegi și prieteni, să vă expuneți opinia în comentarii dacă veţi susţine această iniţiativă - adidași tactici", a scris Rosian Vasiloi pe pagina sa de Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării