main logo
799

Noul șef al Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, prezentat echipei

Ministrul Afacerilor Interne Andrei Năstase l-a prezentat pe noul șel al Poliției de Frontieră Rosian Vasiloi echipei manageriale.

Noul șef al Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, prezentat echipeiFoto: border.gov.md

Năstase a adresat felicitări domnului Rosian Vasiloi, încredințându-l de tot sprijinul necesar în asigurarea și fortificarea frontierei de stat, transmite Știri.md

”Ne aflăm astăzi aici pentru a marca un nou început în dezvoltarea instituțională a Poliției de Frontieră. În calitate de viceprim-ministru și ministru al Afacerilor Interne care și-a asumat reclădirea statului de drept, văd în Poliția de Frontieră un pilon esențial pentru eradicarea fenomenului contrabandei care a secătuit bugetul țării noastre de sume colosale, care puteau fi folosite în folosul oamenilor, nu în folosul unor grupări criminale. Noul șef al IGPF este un profesionist cu experiență în sistem, dar a activat și în zona societății civile, îndeplinind toate criteriile meritocratice și de integritate pentru a ocupa o funcție de o asemenea anvergură. Sunt convins că dumnealui va face din combaterea traficului ilicit de orice fel prioritatea nr.1 în fruntea Poliției de Frontieră. Însă cea mai importantă misiune a Poliției de Frontieră este să devină o instituție prietenoasă cu cetățeanul onest!” a declarat domnul Andrei Năstase.

Noul șef al IGPF, Rosian Vasiloi, a mulțumit pentru încrederea acordată și a exprimat convingerea că împreună cu echipa va readuce Poliția de Frontieră în rândul instituțiilor care servesc cetățeanul. 

Știri.md amintește că Rosian Vasiloi a fost numit din data de 18 iulie în funcția de șef al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră pe un termen de 5 ani, la propunerea ministrului Afacerilor Interne Andrei Năstase.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării