main logo
1761

Noul primar interimar al Capitalei repetă un ordin al Silviei Radu

Primarul general interimar al capitalei, Adrian Talmaci, a decis să interzică accesul mass-media la ședințele săptămânale ale serviciilor Primăriei, la fel cum a făcut-o fostul primar interimar, Silvia Radu.

Noul primar interimar al Capitalei repetă un ordin al Silviei RaduFoto: stiri.md

Astăzi, pentru a doua săptămână consecutiv presa nu a avut acces la ședințele săptămânale ale serviciilor primăriei Chișinău, iar purtătorul de cuvânt al instituției, Vasile Chirilescu, susține că o decizie în acest sens a fost luată de noul primar interimar al instituției.

Potrivit lui Chirilescu, rezultatele ședințelor vor fi comunicate, ulterior, publicului și reprezentanților mass-media, transmite Știri.md cu referire la Cotidianul.md.

O astfel de comunicare a Primăriei din Chișinău cu reprezentanții mass-media a fost utilizată și de Silvia Radu, în 2017, care a fost numită în funcție de primar interimar al Municipiului Chișinău. 

Radu a emis o dispoziție prin care îi obliga pe funcționarii din administrația Primăriei să comunice cu presa doar prin intermediul Direcției de relații publice.

După ce Ruslan Codreanu a fost demis din funcție, începând cu 8 iulie curent atribuțiile de primar general interimar al municipiului Chișinău au fost preluate de Adrian Talmaci, secretar interimar al Consiliului municipal Chişinău.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării