main logo
4382

Noul director al Serviciului Vamal, prezentat efectivului instituției

Ministra Finanțelor, Victoria Belous, l-a prezentat astăzi, 29 august, efectivului instituției pe directorul Serviciului Vamal, Alexandru Iacub.

Noul director al Serviciului Vamal, prezentat efectivului instituțieiFoto: Serviciul Vamal al Republicii Moldova

În cadrul evenimentului ministrul Finanțelor i-a urat mult succes noului director al Serviciului Vamal, Alexandru Iacub, și a exprimat convingerea că acesta va asigura un management profesionist în cadrul autorității vamale și va continua să avanseze în implementarea strategiilor de reformă care să fortifice climatul de integritate, transparență și eficiență, transmite Știri.md.

Victoria Belous a evidențiat importanța continuării reformelor demarate și a subliniat obiectivele majore pentru instituție, menționând: „Domnul Iacub va avea drept priorități optimizarea și îmbunătățirea interacțiunii Serviciului Vamal cu mediul de afaceri, eliminarea factorilor de corupție, îmbunătățirea condițiilor de activitate ale angajaților și digitalizarea proceselor operaționale ale Serviciului Vamal”.

La rândul său, directorul Serviciului Vamal, Alexandru Iacub, i-a mulțumit ministrului pentru încrederea acordată și a menționat că va continua implementarea reformelor esențiale pentru modernizarea și consolidarea integrității instituționale, facilitarea proceselor și procedurilor pentru mediul de afaceri, alături de o echipă dedicată și profesionistă precum este cea a Serviciului Vamal.

Totodată, Alexandru Iacub a menționat că, activitatea în cadrul Serviciul Vamal se va desfășura conform principiului „Siguranță prin integritate, eficiență prin colaborare, dezvoltare prin inovație.”

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării