main logo
1922

Noi reguli în contextul COVID-19, aprobate: Cum va activa Piața Centrală

Autoritățile locale au hotărât să permită Întreprinderii Municipale Piața Centrală să activeze în regim obișnuit, așa cum se obișnuia până la pandemie.

Noi reguli în contextul COVID-19, aprobate: Cum va activa Piața CentralăFoto: știri.md

Aceasta urmează să aibă loc în timp ce specialiștii din sănătate au tras un semnal de alarmă și au anunțat că, cel mai probabil, în Moldova ar fi tulpinele Delta și Lambda, mult mai periculoase decât cele anterioare, transmite Știri.md.

Despre modificarea programului de activitate a fost anunțat pe pagina de Facebook a întreprinderii:

„Stimați Prieteni !!! Ținem să vă informăm că, în baza Hotărârii Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a mun.Chișinău nr.40 din 15 iulie 2021, în contextul actualizării datelor despre situația epidemiologică prin infecția COVID-19, stabilirea gradului de alertă „Cod verde” în mun.Chișinău, Î.M. „Piața Centrală” revine la regimul obișnuit de activitate Zilnic de la 6:00 pînă la 18:00 cu stabilirea Zilei Sanitare generale în ultima zi de luni a fiecărei luni calendaristice.

Astfel, luni pe 19 iulie 2021, bun venit la cumpărături!!! Pe 26 iulie se va petrece ziua sanitară generală”, menționează reprezentanții Î. M. Piața Centrală.

Pănă acum, în timpul săptămânii, piața era deschisă de la 7:00 și până la 17:00, iar ziua de luni era zi sanitară.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării