main logo
21865

Noi imagini cu Veaceslav Platon și Natalia Morari: O ținea de mână

Controversatul om de afaceri Veaceslav Platon și jurnalista Natalia Morari sunt tot mai des văzuți în locurile publice din Londra, chiar dacă primul trebuia să se prezinte astăzi la două ședințe de judecată în dosarele în care este cercetat.

Noi imagini cu Veaceslav Platon și Natalia Morari: O ținea de mânăColaj: știri.md

Pentru că Platon nu a mai revenit de la Londra, așa cum spera anterior procurorul general, Alexandr Stoianoglo, cele două ședințe au fost amânate, transmite Știri.md cu referire la ziarulnational.md.

În primul caz judecătorul a respins solicitarea procurorului de a desfășura ședința în lipsa inculpatului Veaceslav Platon.

Avocații lui Platon au ținut să declare că acesta nu s-ar eschiva să se prezinte în judecată, doar că pe moment ar avea de rezolvat probleme de ordin personal.

Totodată, apărătorul lui Platon susține că, deocamdată, clientul lor nici nu ar fi fost anunțat în căutare internațională.

În altă ședință de judecată în privința lui Platon, desfășurată tot astăzi, judecătorii au decis să admită demersul acuzatorului Mirandolina Suşiţcaia, care, la fel, a solicitat ca examinarea dosarului să se desfășoare în lipsa inculpatului.

În acest sens, procurorul a prezentat mandatul de arest și anunțarea în căutare a inculpatului Veaceslav Platon, emisă de către Judecătoria Buiucani pe 12 august curent.

Demersul a fost admis și s-a dispus examinarea în fond în lipsa lui Platon. Astfel, ședința este programată pe 24 noiembrie curent.

Acum, Platon și concubina sa Natalia Morari se plimbă nestingheriți pe străzile Londrei. Un urmăritor al canalului de Telegram „Мамалыга и Токана” i-a surprins pe cei doi intrând în metroul din Londra.

Platon o ținea de mână pe Natalia Morari, dar în același timp era cu ochii în patru.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării