main logo
5605

Noi dezvăluiri despre tânărul filmat cum conduce cu 150 km/h

Se pare că eroul materialului video de ieri, unde apare un şofer ce conduce cu viteză, alături de câţiva tineri care consumă alcool şi folosesc arme, nu este la primă abatere de acest gen.

Noi dezvăluiri despre tânărul filmat cum conduce cu 150 km/hFoto: terra.md

În 2015, şoferul, pe când avea doar 12 ani, a fost filmat în timp ce conducea maşina pe străzile Capitale, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

Numele şoferului este Nichita Dodon, iar după ce ieri în presă au apărut zvonuri că ar fi nepotul şefului statului, Igor Dodon a postat un mesaj pe Facebook, în care a precizat că nu are nicio relaţie de rudenie cu acesta.

Din imagini se vede că şoferul, pe atunci minor, conduce de unul singur o maşină de lux. Alături de el, pe bancheta din faţă se afla un matur, iar pe bancheta din spate se mai afla o persoană, cea care a şi realizat materialul video.

Amintim că ieri, în presă, au apărut imagini în care un grup de tineri, printre care şi acest tânăr pe nume Nichita Dodon, care se aflau într-un automobil de lux, au circulat pe străzile Capitalei cu o viteză de ce depășește 200 de km/h.

Protagoniştii consumau alcool, iar la un moment dat, unul dintre ei a scos o armă din care a şi tras pe ritmul unei melodii tematice care răsună la volum maxim.

Știri.md amintește că un tânăr care dă mâna cu Dodon a fost filmat cu 150 km/h, dar și cum trage din pistol.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării