main logo
2220

Noi detalii în cazul tinerei care spune că ar fi fost hărţuită de fostul iubit

Săptămâna trecută, o tânără a publicat pe reţelele de socializarea un filmuleţ în care spune că ar fi fost hărţuită de fostul iubit, iar după ce a cerut ordonanţă de protecţie, i s-a deschis un dosar penal.

Noi detalii în cazul tinerei care spune că ar fi fost hărţuităFoto: captură video

După publicarea articolului, pe Facebook au apărut și alte informaţii de la persoanele care au cunoscut cuplul, transmite Știri.md.

Conform spuselor lor, au existat situaţii când şi tânără ar fi agresat bărbatul. 

De asemenea, ei mai spun că dosarul penal pe numele activistei a fost deschis după ce aceasta i-ar fi spart capul fostului partener cu o sticlă de la bere. 

La fel, a fost publicat și o discuție a celor doi. Din înregistrare se înțelege că tânăra îi cere băiatului să se vadă pentru a depăși situația, iar acesta îi reproșează că mai întâi spune că se ascunde de el, iar apoi că vrea să se întâlnească.

Tânăra a scris astăzi pe pagina sa de Facebook că în această dimineață sectoristul a venit pentru a-i înmâna citația, dar nu era acasă. 

Așadar, mama ei a contactat avocatul, iar juristul a spus că e necesar să întocmească un proces verbal. Pentru că nu avea formularul corespunzător, polițistul ar fi plecat cu tot cu citație, dar a femeia a reușit să o fotografieze.

Vezi și:

Apelul disperat al unei tinere: Nu s-a schimbat nimic în sistem

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării