main logo
37765

Noi detalii în cazul șocant de la Hâncești: Mărturiile fiului victimei

Noi detalii privind cazul șocant de la Hâncești, unde o femeie de 60 de ani s-a stropit cu kerosen, iar apoi și-a dat foc. Tragedia a avut loc de Paște, într-o gospodărie din localitatea Voinescu. Victima era singură acasă, iar oamenii legii au fost alertați de către localnici.

Noi detalii în cazul șocant de la Hâncești: Mărturiile fiului victimeiFoto: captură video

Vasile Lilicu spune că a auzit duminică ţipete în ograda vecinei. Bărbatul povesteşte că s-a dus repede să vadă ce se întâmplă şi a găsit-o pe femeie în grădină arzând ca o torţă. Acesta a încercat să stingă flăcările, însă victima a murit până la sosirea ambulanţei, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

"Aşa de tare m-am speriat că mai mult nu mă duc nicăieri, gata, stau acasă şi nu-mi trebuieşte nimic. Om să ardă de viu, eu toată noaptea nu am putut dormi, nu puteam să-mi vin în fire. 

Acum stau şi parcă văd în faţă flacăra, flacără mare. Am reuşit, am stins, dar ce folos, mai era vie, dar după asta, până ce a venit ambulanţa s-a dus din viaţă", a spus Vasile Lilicu, vecinul victimei.

Tot vecinii l-au anunţat imediat pe fiul victimei care era plecat în sat. Acesta spune că mama lui nu a mai avut tentative de suicid. 

Potrivit lui, în dimineaţa de Paşte ei au sărbătorit fericiţi în familie.

"Am stat de vorbă, tot frumos, am băut o cafea, nu a fost nimic ieşit din comun. Vă spun cinstit, singur nu am înţeles cum şi de ce, pentru ce s-a întâmplat treaba asta. 

Nu a fost nicio problemă. Niciodată nu s-a mai întâmplat să aibă vreo tentativă? Nu a fost. Ieri am fost, am sfinţit pasca", a menționat Victor Rotaru, feciorul victimei.

Oamenii din sat sunt şocaţi de cele întâmplate şi nu înţeleg de ce femeia a recurs la acest gest disperat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării