main logo
5748

Noi detalii în cazul bebelușului găsit mort și înghețat la Nisporeni

Femeia care și-ar fi pierdut din imprudență bebelușul în stradă, riscă patru ani de închisoare. Mai mult, potrivit oamenilor legii, aceasta s-a încurcat în declarații.

Noi detalii în cazul bebelușului găsit mort și înghețat la Nisporeni

La 28 noiembrie, ora 4 dimineața polițiștii din Nisporeni au fost sesizați precum că într-o localitate din raionul Nisporeni, a fost găsit pe marginea drumului un bebeluş.

„La faţa locului s-a deplasat grupa operativă şi o ambulanţă care au depistat un copil în vârstă de un an, fără semne de viaţă. Audiată de polițiști, mama copilului, o femeie de 29 de ani, s-a încurcat în declarații. Aceasta a spus polițiștilor că, împreună cu vecinii au consumat băuturi alcoolice la ea acasă, transmite Știri.md.

Apoi ar fi luat copilul și de una singura s-a pornit la vecini pentru a consuma băuturi alcoolice în continuare. Tot ea declară că, în jurul orei 4 dimineața, fiind deja acasă, s-a trezit din somn și a depistat că micuțul nu este lângă ea. Astfel, femeia nu ține minte cum a ajuns copilul în stradă”, a declarat ofițerul de presă IP. Nisporeni, Cristina Vicol.

Poliţia a inițiat o cauză penală pentru lăsarea în primejdie din imprudență a unei persoane care se află într-o stare periculoasă pentru viaţă şi este lipsită de posibilitatea de a se salva din cauza vârstei fragede sau înaintate, a bolii sau a neputinţei.

Poliția cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele și a lua o decizie legală.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării