main logo
3343

Noi detalii în cazul bărbatului din Hâncești, ucis de 3 minori și un adult

Un bărbat de 38 de ani din Hâncești a fost ucis în bătaie.

Noi detalii în cazul bărbatului din Hâncești, ucis de 3 minori

Suspecții sunt trei minori și un adult, care ar fi dat în el fără milă, după ce au băut împreună. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă până la 20 de ani de pușcărie sau detenție pe viață, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

Catalin Goria, reporter: „Crima s-a produs în această locuință. Bărbatul a băut aici împreună cu amicii săi, iar după scandal, aceștia l-au bătut crunt și au dispărut. El a fost găsit zăcând aici de către concubina sa”.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 6 spre 7 noiembrie, în satul Onești, raionul Hâncești. Vecinii spun că nu au auzit nimic în acea seară.

„Zice că s-au bătut da de la ce nuștiu, a fost o mătușă de-a lui și spunea că au fost niște băieți străini de la Dancu din alt sat, ei în casă au fost și în casă la om nu poți să te duci noaptea să vezi, au băut toți împreună, dimineața pe la 6 am văzut vreo 3 mașini de poliție”.

„Eu nu eram acasă, am fost în România când am venit, am aflat că l-au ucis, nu eram acasă nustiu ce au avut ei”. 

Oamenii din sat spun că victima era din altă localitate, dar trăia la Onești împreună cu concubina. 

„El lucra, lucra bine băiatul doar că seara beau tare, nu au cu ce să-l înmormânteze ea e singură, creșteau un copil, el a venit nu demult anul trecut aici, lucra prin sat cu ziua”.

Oamenii legii susțin că au fost alertați de concubina bărbatului. Potrivit poliției, suspecții sunt trei minori cu vârstele cuprinse între 15 și 17 ani, dar și un adult de 45 de ani. Făptașii au fost reținuți în noaptea când ar fi săvârșit crima. Dacă vor fi găstiți vinovați, aceștia riscă 20 de ani de pușcărie sau detenție pe viață.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării