409
0
Noi detalii despre dosarul femeii care și-a aruncat bebelușul în veceu
409
0

Dosarul femeii care și-ar fi aruncat copilul nou-născut în veceul din curtea casei a fost transmis așa-zișilor Magistrați de la Râbnița.

Foto: a1.ro

Așa-numiții procurori acuză femeia de omor și de evadarea din locurile de detenție, transmite Știri.md cu referire la Echipa.md.

Tragedia s-a produs la începutul lunii februarie, în orașul Râbnița. Suspecta, de 25 de ani, care avea deja doi copii, ar fi ascuns faptul că este însărcinată pentru a treia oară. 

Când au început contracțiile de naștere, aceasta s-a încuiat în veceu, unde a născut un băiețel, pe care l-a aruncat în veceu imediat după naștere.

Vecinii ar fi observat că ea nu mai are burtă, însă nu dădăcește niciun copil. Alarmați, aceștia au anunțat milițienii despre suspiciunile lor. Aceștia au mai povestit că femeia, împreună cu soțul ei fac abuz de alcool. Peste o lună, cadavrul nou-născutului a fost găsit. Atunci, tânăra a fost arestată, însă, la scurt timp a fugit din locurile de detenție.

Acum, ea se află, din nou după gratii, iar cei doi copii pe care-i avea acasă au fost cazați într-un centru de plasament. Așa-zișii magistrați din stânga Nistrului urmează să ia o hotărâre în acest sens.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter