main logo
23426

Noi detalii despre crima de la Râșcani: Victima, împușcată de șapte ori

Procuratura Generală a venit cu noi detalii în cazul omorului unui cetățean turc în sectorul Râșcani al municipiului Chișinău. Potrivit informațiilor, atacatorul a efectuat patru împușcături în spate și trei împușcături în capul victimei.

Noi detalii despre crima de la Râșcani: Victima, împușcată de șapte oriColaj: Știri.md

Astfel, cadavrul a fost transportat la Centrul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei, iar autoritățile au pornit o urmărire penală pentru omor comis cu deosebită cruzime, transmite Știri.md.

Amintim că bărbatul împușcat este de origine turcă, avea 41 de ani și făcea parte dintr-o grupare criminală. Acesta a fost anunțat pe canalele Interpol de către autoritățile de drept ale Regatului Unit al Marii Britanii, cu scop de arest și extrădare, fiind învinuit de comiterea unor infracțiuni de contrabandă și comercializarea heroinei.

Poliția a anunțat că examinează versiunea unei „reglări de conturi între grupări sau lichidarea intenționată a acestuia pentru a împiedica unele declarații pe care le-ar fi putut face într-un dosar”.

Totodată, oamenii legii efectuează măsuri speciale de reținere a suspectului. Oamenii care îl observă pe străzi sunt rugați să anunțe Poliția, dar să evite contactul cu acesta, întrucât individul este înarmat.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării