main logo
1243

Nika TV, amendat de Consiliul Audiovizualului: Cui aparține postul de televiziune

Postul Nika TV a fost amendat cu 15.000 de lei, în ultima ședință a Consiliului Audiovizualului (CA), pentru întreruperea nemotivată a activității pentru o perioadă mai mare de zece zile.

Nika TV, amendat de Consiliul Audiovizualului: Cui aparține postul

Potrivit Consiliului Audiovizualului, „Nika TV Media” SRL urma să reia difuzarea postului Nika TV începând cu 4 februarie 2023, după o perioadă de trei luni în care furnizorul nu a activat ca urmare a solicitării de a i se suspenda licența de emisie, transmite Știri.md.

Distribuitorul S.C. „Uplink” SRL, prin intermediul căruia urma să fie difuzat postul TV, a comunicat că nu a retransmis serviciul media „Nika TV”, în perioada efectuării controlului, 4 februarie 2023 – 20 aprilie 2023.

Postului i-a fost acordat un termen de 30 de zile pentru a relua activitatea.

Nika TV avea ca obiective promovarea valorilor creștine ortodoxe, educarea tinerei generații în baza moralei și eticii creștine, promovarea consensului civil în societate.

Potrivit bazelor de date online, „Nika TV Media” SRL aparține Fox Press SRL, fondatorul și administratorul căreia este Gugea Vadim, fost administrator al Î.S. „MoldATSA”, implicat în 2017 într-un scandal

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării