main logo
10516

Nicu Ţărnă, moderatorul unui show de excepție pe Prime TV

Pe postul de televiziune Prime, va apărea în curînd un show inedit. Emisiunea "100 de moldoveni au zis" va pune la bătaie un premiu bănesc, pentru care va putea lupta orice doritor.

Nicu Ţărnă, moderatorul unui show de excepție pe Prime TVNicu Ţărnă a slabit considerabil pentru a prezenta show-ul dat.

Conform scenariului, în cadrul emisiunii, două grupuri de persoane vor răspunde la întrebări, bazându-se pe părerea concetăţenilor. Participanţii pot fi membri ai unei familii, vecini, cumetri, colegi de şcoală sau membri ai unei echipe sportive. Scopul principal al fiecăruia dintre aceştia este să afle "ce zace în mintea moldoveanului". 

Formatul game-show este un gen de emisiune TV, apărut în Statele Unite în urmă cu aproximativ 35 de ani. Până acum, emisiunea a cucerit telespectatorii din peste 50 de ţări. "100 de moldoveni au zis" va fi difuzat în fiecare duminică, pe Prime, începând cu 24 martie, la ora 20:00.  

Moderatorul show-ului va fi faimosul cîntăreț, Nicu Ţărnă, care este de nerecunoscut. Acesta a slabit considerabil pentru a prezenta show-ul dat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării