main logo
1026

Nicolae Pascaru: Cazul Tranga presează antreprenorii moldoveni

Procurorii care cercetează cazul lui Tranga dramatizează prea mult această situație, susține Nicolae Pascaru, liderul Mișcării Naționale ”Voievod”.

Nicolae Pascaru: Cazul Tranga presează antreprenorii moldoveniFoto: noi.md

Acesta a menționat că Tranga ar trebui să ocupe un fotoliu în Guvernul Republicii Moldova, dar să nu stea după gratii, transmite Știri.md.

În opinia lui Pascaru, partenerul și cofondatorul rețelelor de restaurante Andy's Pizza, Grigore Caramalac nu este un criminal cu care ar putea avea de afacere Andrei Tranga.

„Și în general, nu este clar la ce ar putea influența relația lui Andrei Tranga cu el, chiar dacă ar exista? În general, nimeni nu interzice nimănui să se cunoască, să se întîlnească, să vorbească și să discute”, a declarat Pascaru.

Liderul Mișcării Naționale ”Voievod” este de părerea că dosarul omului de afaceri este defapt o antipatie personală în rândul businessmanilor, iar procurorii ar trebui să ia în considerare și acest fapt. 

„Andrei Tranga este un manager și un organizator foarte bun, care a eclipsat McDonald's-ul și multe alte fast-food-uri. El hrănește națiunea cu produse ecologice, promovează bucătăria națională. Tranga a oferit țării mii de locuri de muncă, așa că dosarul împotriva sa ar trebui investigat foarte atent, deoarece el pur și simplu "presează" starea de spirit a afacerilor moldovenești, care chiar și așa nu se grăbește să investească în economie”, a spus Nicolae Pascaru.

Potrivit lui, în condițiile actuale, țara are nevoie de noi reforme, trebuie de găsit noi lideri, manageri și antreprenori de succes.  

"Trebuie să-l aducem pe Tranga în guvern în calitate de vre-un ministru. Exemplul său vorbește de la sine, el cunoaște secretul creării unei afaceri de succes", și-a explicat punctul de vedere Pascaru. 

Reamintim că Andrei Tranga a fost reținut de către Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale pe 26 aprilie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării