main logo
687

Niciun membru al Guvernului nu este infectat. Ministru: Fiecare și-a achitat testul

Niciun membru al Guvernului nu este bolnav de COVID-19. Despre aceasta a anunțat prim-ministrul, Ion Chicu, în cadrul unei emisiuni de la Moldova 1.

Niciun membru al Guvernului nu este infectat cu coronavirusFoto: știri.md

Chicu spune că fost o recomandare să verifice dacă este cineva din echipa guvernamentală infectat, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.info.

În același timp, potrivit ministrei Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, testarea la un laborator privat a fost făcută pentru a nu suprasolicita Laboratorul Agenției Naționale Sănătate Publică.

„Noi suntem cei care suntem zilnic la serviciu. În condițiile respective s-a solicitat testarea la un laborator privat. Nu am abuzat de banul public. Nu am intervenit la testele gratuite, pentru că la moment le utilizăm pe acele care sunt donate. Fiecare a scos banii din buzunar și și-a achitat testul”, a conchis Dumbrăveanu.

Amintim că întreg cabinetul de miniștri și membrii aparatului premierului, împreună cu șeful Executivului, Ion Chicu, au efectuat teste pentru COVID-19, la un laborator privat din Chișinău, ce are permisiunea Organizației Mondiale a Sănătății în acest sens.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării