main logo
1139

Nevăzător, acuzat că ar fi spart parbrizul unei mașini din Capitală

Un șofer din Capitală îl acuză pe un nevăzător că i-ar fi spart parbrizul mașinii. La rândul său, cel din urmă spune că a lovit întâmplător de câteva ori cu bastonul în capota automobilului, parcat foarte aproape de bordură, în timp ce încerca să se orienteze în spațiu.

Nevăzător, acuzat că ar fi spart parbrizul unei mașini din ChișinăuNevăzător, acuzat că ar fi spart parprizul unei mașini din Capitală

Acum urmează ca poliția să facă lumină în acest caz, transmite Știri.md cu referire la protv.md

De mai bine de 15 ani, Grigorie Rusu este nevăzator și merge peste tot cu bastonul. Ne-a povestit că în după amiaza zilei de joi se întorcea acasa din oraș când s-a lovit de o mașină parcata pe bulevardul Grigore Vieru din centrul Capitalei.

Grigorie Rusu, victima: Eu când merg mă orientez de bordură, nu merg prin mijlocul drumului, da ei le parchează peste tot, când am lovit acolo m-am lovit și la mână și la picior. La mine picioarele întotdeauna sunt lovite de la mașini.

Grigore spune că în scurt timp de el s-a apropiat proprietarul autoturismului, care a chemat poliția.

„El m-a apucat de mână și a zis să stau pe loc, eu i-am spus că nu am de gând să plec nicăieri. S-a dat într-o parte cu un prieten și îmi spuneau că dacă nu vezi stai acasă.”

Bărbatul susține că nu a lovit în parbrizul mașinii așa cum acesta era prea departe, iar el nu avea cum să ajungă la el.

Grigore Rusu, victima: Eu nu am lovit parbrizul, eu am lovit în capotă de câteva ori că îmi trebuia să mă duc pe aici, eu m-am lovit așa de tare că am căzut jos.

Soția bărbatului, care la fel are probleme cu vederea spune că se întâmplă des ca șoferii să-și parcheze mașinile aiurea în zona în care ei locuiesc. Din această cauză nevăzătorii nu au pe unde să treacă, așa că se confruntă cu asemenea incidente.

Raisa Rusu, soția: Aici permanent sunt mașini. Iată uitațivă mașina ceea cum stă parcată, acolo cum să treci, mai ales cu căruciorul și trebuie să urci iarăși pe bordura.

Nu am reușit să-l găsim pe șofer pentru a afla poziția sa. 

Cazul a fost înregistrat de poliție, iar la moment sunt acumulate probe pentru a fi stabilite circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării