main logo
463

Nereguli la reparația drumurilor: Unde se pot adresa cetățenii

Cetățenii pot sesiza Ministerul Economiei și Infrastructurii dacă au depistat nereguli în timpul lucrărilor de reparație a drumurilor sau după darea în exploatare a acestora.

Nereguli la reparația drumurilor: Unde se pot adresa cetățenii

„Dacă vor fi constatate neconformități, agenții economici vor fi obligați să execute lucrările de reparație din cont propriu”, a declarat ministrul Economiei și Infrastructurii Chiril Gaburici, care a inspectat mersul lucrărilor de reparație a drumurilor din localitatea Step-Soci, raionul Orhei, informează Știri.md cu referire la moldpres.

„Nu ne dorim ca aceste porțiuni de drum să fie reparate în fiecare an. Odată ce sunt reparate acum, să fie bune pentru o perioadă cât mai lungă de timp”, a mai adăugat ministrul. În Step-Soci sunt reabilitate cinci artere adiacente drumului principal. Tronsoanele de drum sunt reparate mai devreme decât termenele stabilite, a constatat Chiril Gaburici. Totodată, el a menționat că prioritar este calitatea drumurilor și a solicitat companiilor implicate să execute bine lucrările de reparație și construcție a drumurilor, indiferent dacă este vorba despre programul „Drumuri bune” sau alte proiecte.

Potrivit informațiilor prezentate de Administrația de Stat a Drumurilor, la Orhei, în cadrul programului „Drumuri bune pentru Moldova”, vor fi reabilitate 65 de drumuri locale, suma totală a investițiilor fiind de circa 74 milioane de lei. Până în prezent, au fost reparate deja 17 tronsoane de drum, iar 13 sunt în lucru.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării