main logo
2292

Nemerenco, despre pensiunea din România: Nu-mi aparține. E a fiului

Candidata la funcția de ministru al Sănătății, Ala Nemerenco a fost implicată în câteva scandaluri politice.

Nemerenco, despre pensiunea din România: Nu-mi aparține. E a fiului

Unul dintre acestea ține de declarațiile de avere a lui Nemerenco, transmite Știri.md.

Aceasta a fost acuzată de faptul că nu și-ar fi declarat o vilă în România.

„Această pensiune nu-mi aparține. Beneficiar este fiul meu, care este plecat din anul 1999 din țară.

Când completez o declarație de avere declar tot cu bună credință. Această pensiune nu-mi aparține. Acelui scenarist care a mers și a făcut filmări cu camere ascunse, a intimidat oamenii din acea comună românească, îi recomand să mai facă o deplasare și să vadă, la poarta pensiunii, un afiș foarte mare de tipul căruia se instalează la toate proiectule cu susținere europeană. Pe el va vedea scris numele beneficiarului, data inițierii acestui proiect.

Beneficiar este fiul meu, care este plecat din anul 1999 din țară și nu a mai avut nicio activitate aici. S-a format peste hotare, este un bărbat sub 40 de ani și este normal că are o viață. 

Administrator al acestei afaceri cu patru camere este soțul și eu am indicat cu bună credință care este salariul soțului, unde mai lucrează, unde este angajat. 

Nu sunt impusă de legislație să indic averea copiilor mei. Sunt foarte bucuroasă că copiii meu s-au realizat peste hotare, prin muncă cinstită și nu au nicio treabă cu activitatea mea. 

Toată lumea care mă cunoaște personal și care a activat cu mine, pe parcursul întregii mele activități, inclusiv la minister, știu foarte bine că eu nu accept un buchet de flori de ziua mea de naștere, dar nu să tăinuiesc averi. Cei care mă acuză îi judecă pe toți după nivelul lor”, a comentat Nemerenco.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării