main logo
2159

Necrolog în memoria Svetlanei Căpățînă: A lăsat în urmă 3 copii și un soț iubitor

Parlamentul Republicii Moldova exprimă sincere condoleanțe familiei, rudelor, prietenilor, colegilor și tuturor celor care au cunoscut-o pe deputata Svetlana Căpățînă.

Necrolog în memoria Svetlanei Căpățînă: A lăsat în urmă 3 copiiFoto: parlament.md

Svetlana Căpățînă s-a stins din viață astăzi, 25 ianuarie, în urma complicațiilor provocate de COVID-19, transmite Știri.md.

"Cu adânca tristețe, anunțăm despre decesul Svetlanei CĂPĂȚÎNĂ, deputat în Parlamentul Republicii Moldova de legislatura a XI-a.  

Svetlana CĂPĂȚÎNĂ și-a consacrat o mare parte a vieții domeniului educațional – inclusiv în calitate de învățătoare a claselor primare, jurist, specialist principal, metodist în cadrul Direcției Generale Educație Orhei.

Pentru profesionalismul său și responsabilitatea civică, mereu s-a bucurat de respectul binemeritat din partea colegilor și a oamenilor simpli.  

Încrederea și stima de care se bucura au fost confirmate odată în plus, Svetlana CĂPĂȚÎNĂ fiind aleasă deputat al Parlamentului în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

Avea doar 52 de ani, o familie frumoasă, trei copii și un soț iubitor, avea în față multe realizări și bucurii personale, însă boala necruțătoare i-a frânt zborul.

Transmitem rudelor, prietenilor foștilor și actualilor colegi, tuturor celor care au cunoscut-o pe Svetlana CĂPĂȚÎNĂ sincere condoleanțe.

Dumnezeu să o odihnească în pace!", se arată în necrologul emis de Parlament.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării