main logo
831

Naturalis, partenerul titular al competiției Kids Run Day 2018

Marca populară de sucuri naturale și nectaruri Naturalis este partenerul titular al cursei de alergare pentru copii Kids Run Day 2018, care va avea loc pe 29 septembrie în cadrul celui de-al patrulea Maraton Internațional Chișinău.

Naturalis, partenerul titular al competiției Kids Run Day 2018

Naturalis dispune de un sortiment larg și accesibil de sucuri în ambalaje convenabile. Naturalis este cea mai bună soluție pentru cei care au grijă de propria sănătate.

Primul pachet de suc Naturalis a fost produs de compania Orhei-Vit în anul 2007. Gama largă, varietatea volumului ambalajului și gustul excelent au cucerit consumatorii. Marca evoluează constant - linia este completată de gusturi noi. Astăzi aceasta este cea mai populară marcă de sucuri din Moldova, ceea ce este demonstrat atât de cota de piață, cât și de numeroasele premii „Marca anului” și alte premii internaționale.

Piața vânzărilor de sucuri și nectaruri Naturalis este reprezentată de peste 30 de țări din 4 părți ale lumii: România, China, Mongolia, Kazahstan, Republica Coreea, SUA, Canada, Germania, Israel, Iordania, Lituania, Estonia, Camerun, Ghana și altele. Naturalis este unul dintre cele mai exportate branduri fabricate în Moldova.

Marca Naturalis a devenit prima marcă din Moldova care a ales ambalajele pe bază de carton certificat FSC. Cartonul pentru formarea acestui ambalaj este fabricat din lemn obținut în urma exploatării forestiere responsabile, restaurării pădurii, dezvoltării sănătoase a acesteia și păstrarea întregii diversități a lumii animalelor și a plantelor. Naturalis este un partener constant al evenimentelor sportive pentru maturi și pentru copii din Moldova.  

Sucuri și nectare.

În toamna anului 2018, Naturalis își va bucura consumatorii cu o noutate. Linia va fi completată cu trei gusturi Cool Life – mere - lămâie, tropic și fructe de pădure. Aceste gusturi au câștigat aprecierea consumatorilor din țările din Europa de Sud și Asia, iar acum, vor deveni disponibile pentru toate direcțiile geografie de vânzare a produselor mărcii Naturalis. 

Naturalis poate fi văzut la toate evenimentele grandioase organizate de Sporter, precum și de cele mai mari federații sportive ale țării.

Naturalis - pentru noii campioni!

Reamintim, competițiile pentru tinerii sportivi „Kids Run Day” vor avea loc pe 29 septembrie. Participanții vor avea la dispoziție patru distanțe, în funcție de categoria de vârstă: 400 metri (5-6 ani), 800 metri (7-9 ani), 1200 metri (10-12 ani) și 2000 metri (13-14 ani). Pentru a vă înregistra și a afla toate detaliile despre competițiile „Kids Run Day 2018”, vizitați site-ul marathon.md.  

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării