main logo
2726

Natalia Morari: Am ajuns la o etapă în care vomitam zilnic

Natalia Morari a povestit despre realitatea de a fi jurnalist în Moldova și conștientizarea faptului că ești mereu urmărit de forțele de ordine.

Natalia Morari: Am ajuns la o etapă în care vomitam zilnic

Jurnalista a destăinuit, în cadrul emisiunii „Iubește Viața” de la TV8, și faptul că a trecut printr-o perioadă de depresie, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

„Nu mai știu cum este să ies cu un bărbat și să nu știu că acolo va fi cineva de la SIS, care să mă urmărească”, a spus jurnalista, care nu o dată a spus că este urmărită de forțele de ordine.

„La un moment dat am decis că voi trăi cu asta mai departe. Ca să mă simt bine, trebuie câteodată să plec din țară, pentru că acolo mă pot simți în siguranță”, a adăugat Natalia Morari.

Jurnalista de la TV8 a povestit și despre cazul din anul 2016 când o persoană apropiată ei s-a trezit cu dosar penal.

„În 2016, după o serie de emisiuni de ale mele despre spălarea banilor, mi s-a transmis din Procuratura Generală și din SIS că mi se pregătește ceva, mi s-a spus să fiu foarte atentă cu documentele, ce semnez. Ei au înțeles că nu prea au cu ce să mă lovească și au ales o persoană dragă mie și i-au deschis dosar penal. După arest, peste trei zile, mi s-a spus că procesul depinde de doi factori, de televiziune și de mine", a povestit jurnalista.

Natalia Morari a dezvăluit că, după acest caz, a trecut și prin depresie. „Mult timp ascundeam asta de oamenii apropiați. Îmi este greu să vorbesc despre aceasta. Am ajuns la o etapă când vomitam zilnic. Sfatul meu pentru alte femei este că în nici un caz să nu creadă că pot trece peste aceasta singure. Dacă nu apelezi la un specialist, riști să îți distrugi toată viața”, a spus jurnalista.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării