main logo
3196

Nata Albot i-a adresat un mesaj emoționant lui Andrei Bolocan

De Ziua Internațională a Taților, care se marchează la 16 iunie, Nata Albot a făcut o dedicație cu un mesaj emoționant pentru soțul ei, Andrei Bolocan.

Nata Albot i-a adresat un mesaj emoționant lui Andrei BolocanFoto: fb.com/NataAlbot

Nata Albot și-a revăzut familia adunată împreună. După aproape două luni de când a revenit din Canada, și fetele s-au întors în Moldova, fiind însoțite de tatăl Magdei și al lui Noah, transmite Știri.md.

Andrei este un tată exemplar, iar Nata Albot se mândrește cu acest fapt:

„Ca de ziua trecută a taților, mai întârziat, mai în chiloți (alte poze nici n-avem), mai puțin solemn, dar cu tare multă dragoste și recunoștință pentru răbdarea ta, pentru că ești un tată bun pentru toți copiii noștri, chiar și pentru cei care au un alt tată, pentru că ai în tine înțelepciune ereditară și inimă bună, pentru că le inventezi mâncare, telefoane și jocuri din carton, pentru că ne faci pe toți să râdem mult. Mulțumesc pentru că toate întâmplările din viața noastră s-au transformat în viața noastră.

Dar voi, ați reușit să le spuneți taților vreo două vorbe dulci?”, a scris Nata în descrierea fotografiei cu tatăl și feciorul său.

Nata Albot este mama a patru copii. Primele două fetițe, Sonia și Eva, sunt născute din căsnicia anterioară. Iar Magda și Noah sunt copiii comuni ai Natei Albot și ai lui Andrei Bolocan.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării