main logo
1516

Nata Albot, după festivalul Hodina: Unii oaspeți au luat ceea ce nu le aparține

Nata Albot, fondatoarea Klumea, a decis să dezvăluie într-o postare pe pagina sa de Facebook cum o parte din oaspeții festivalului Hodina au plecat acasă cu mai multe obiecte aduse de organizatori, însușindu-și până și indicatoarele de traseu spre parcare.

Nata Albot, după Hodina: Unii oaspeți au luat ceea ce nu le aparțineFoto: perfecte.md

În postarea sa, Nata Albot a afirmat cu dezămăgire că „o parte din moldoveni încă nu se pot civiliza până a decide o dată și pentru totdeauna că e foarte rușinos să pună mâna pe ceea ce nu este al lor”, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

Fosta jurnalistă a relatat cum unii oaspeți ai festivalului Hodina au „luat” acasă o mare parte din păturile distribuite de organizatori pentru a ține de cald și moale oamenilorveniți la eveniment:

„Am avut la festival câteva sute de plapume verzi, oferite de Uzina de Ciment Lafarge. Am vrut să le fie bine oamenilor tolăniți pe jos 

(...) Ne-am înțeles să le returnăm după festival, dar nu e grav dacă dispar câteva. Aha, câteva:) Au rămas doar cu 60 bucăți. 

Restul oamenii le-au băgat fără jenă pe unde au putut. Un nene ieșea de la festival cu nepotul, înfășurat într-o plapumă. 

Zicea că a înghețat băiețelul. Cei din securitate au zis că nu e grav, pot să o păstreze. Dar au rugat să-i verifice geanta. Avea în ea încă 5 plapume.”

„Tot de la festival au dispărut indicatoarele de traseu spre parcare, un hamac, un beanbag, o masă, ba chiar și câteva perne din decorul nostru frumos”, a mai adăugat Nata Albot.

Având o experiență bogată în organizarea de evenimente, Nata Albot recunoaște că este firesc să dispară lucruri de la festivaluri, însă nu e firesc să tolerăm hoția, nici cea măruntă și nici pe cea în proporții: „Nu e ok să luăm lucruri care nu ne aparțin”.

La încheiere, Nata Albot și-a exprimat speranța că „poate într-o bună zi ne vom putea lăuda cu o țară în care poți uita ceva pe undeva și nimeni să nu pună mâna.”

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării