main logo
1017

Nata Albot, despre nașterea micului Noah: O minune

Se zice că, în zilele noastre, dacă o mamă trece de trei copii, e cumva eroină. Nașterea, ca și sarcina este o muncă pe care nu întotdeauna o apreciem la justa ei valoare.

Nata Albot, despre nașterea micului Noah: O minune

Despre nașterea micuțului Noah, Nata Albot a povestit multe urmăritorilor ei de pe Instagram. Câteva detalii neștiute au ajuns în exclusivitate și la EA.md. De ce femeile nu știu cum să treacă foarte corect prin travaliu și cum să transformi alăptarea, în primele săptămâni de viață ale copilului, într-o plăcere, ne-a povestit chiar Nata Albot, transmite Știri.md cu referire la ea.md.

Cred că și prima naștere poate fi una mai ușoară, dacă știam de toate acestea. Cel mai mare inamic al unei femei care urmează să nască este frica. Iar frica vine din necunoaștere. Cu fiecare film documentar, articol citit pe tema nașterii, un cuplu devine tot mai conștient de ceea prin ce urmează să treacă. Iar o conștiință trează nu lasă loc de frică. Și asta e valabil pentru orice domeniu al vieții noastre, nu doar pentru naștere. Oricum, travaliul este un efort, unul dureros, nu în zadar cuvântul își trage rădăcina de la „travail” – adică muncă. Numai că această muncă poate fi un proces care să lase sechele pe viață sau să lase amintiri frumoase”, declară Nata.

Cât de bună este diferența de vârstă dintre copii

„Eva (fiica cea mai mare) a plâns când l-a văzut pe Noah, Sonia (cea de-a doua fiică) se minuna de cât de mic este el, iar Magda (fiica cea mică) a întrebat unde este cadoul promis de Noah (zâmbește).

Eva deocamdată este cea mai pasională și dedicată dădacă. Este bună în toate: la schimbat scutece, la legănat pe picioare, la îmbrăcat în pofida plânsului asurzitor. Restul fetelor sunt mai mult cu pupatul și cam atât. Vreau să precizez că odată cu creșterea familiei noastre am înțeles cât de bună este această diferență de vârstă mai mare între copii. Pentru că o soră mai mare automat poate deveni o dădacă foarte bună. Iar altă soră mai mare poate prelua gătitul mâncării. Sunt sigură că atunci când Noah va mai crește, Magda va avea un coechipier minunat pentru joacă”, speră Nata Albot.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării