309
1
Nata Albot, despre cum a evoluat Festivalul Mai Dulce
309
1

Deserturi savuroase, muzică live, dar și activități interesante pentru întreaga familie – toate la cea de-a șaptea ediție a festivalului Mai Dulce. Mai multe detalii a oferit Nata Albot – una dintre organizatoare.

Foto: perfecte.md

Și în acest an, festivalul se anunță unul de neuitat, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md

„Ca să ajungi să diversifici un lucru trebuie să-l crești ca să meargă lucrurile stabil. Problema noastră e că nu mai încăpem pe perimetrul străzilor alocate deja. Căutăm unde să ne extindem. Evenimentul e în ultimul weekend de mai. Îmi place această perioadă pentru că e vreme când copiii își termină școala și parcă e un motiv de bucurie”.

În acest an, totuși, organizatorii intervin cu ceva nou. „Cireașa de pe tort va fi și un concurs pentru toți patiserii. Cel mai bun desert tradițional local, deserturi tradiționale internaționale și mai avem deșerturi vegane”.

Nata mărturisește că este foarte prinsă cu tot procesul de organizare și că nu prea reușește să savureze evenimentul. 

„Eu am marele noroc să fiu în juriu și astfel am ocazia să gust deserturile. Anul acesta avem marea onoare să fie prezenți doi bucătari internaționali foarte buni în echipa juraților”.

Chiar dacă de-a lungul celor 7 ani, viața Natei s-a schimbat frumos, un lucru totuși rămâne la fel: „Văd că se mai adaugă kile pe mine, câteva riduri, câțiva copii. În 2015 eram însărcinată cu Magda, în 2018 cu Noah. Un lucru mă bucură enorm – rămânem aceeași echipă. Suntem 10 femei și facem un lucru extraordinar”.

Ce alte detalii despre festival a povestit jurnalista, vezi în interviu:

Citește și
article image
Povestea ciudată a celor 5 oameni găsiți morți pe un deal
0
482
article image
Cum moldovenii din Florida s-au distrat la festivalul...
0
237
article image
Drama unei familii care a rămas fără casă din cauza la...
4
5129
article image
Șeful statului a lansat o campanie pentru a ajuta o...
0
373