main logo
790

Năstase, întrebat despre eliberarea lui Filat: Am alte preocupări

Andrei Năstase a spus că nu are nicio legătură cu eliberarea lui Vlad Filat și este preocupat de alte lucruri acum. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Puterea a Patra”.

Năstase, întrebat despre eliberarea lui Filat: Am alte preocupăriFoto: știri.md

Politicianul a precizat că Curtea Europeană a Drepturilor Omului se va pronunța referitor la corectitudinea anchetei și justiției, transmite Știri.md cu referire la Zugo.md

De asemenea, acesta a mai menționat că nu cunoaște detaliile dosarului, dar l-ar preocupa dacă au fost întoarse prejudiciile cauzate.

„Vladimir Filat nu face parte din preocupările mele. În momentul de față am alte preocupări și griji. Nu am nicio legătură cu această istorie. Am cerut de-a lungul timpului anchetă în cazul lui Filat, Plahotniuc și întreaga guvernare de atunci. Am fost cel mai dur critic când se afla la Guvernare. 

În momentul când a fost încarcerat, m-am expus asupra acelui mod în care s-a întâmplat acest lucru. În ceea ce privește această eliberare, cert e că personal nu am nicio legătură cu ea și și sunt sigur că nici colegii din Guvernul din care am făcut parte nu o au. 

Nu am cunoscut dosarul, dar ce m-ar preocupa ca și cetățean dacă s-au respectat rigorile legii și dacă prejudiciile au fost întoarse”, a spus Năstase.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării