main logo
4947

Năstase, interzis la o emisiune: Nu mai avem televiziuni libere

Fostul președinte al Platformei DA, Andrei Năstase, nu a fost admis la emisiunea „Freedom”, moderată de jurnalistul Dorin Galben, deși avea programare din timp pentru ca ieri, 28 decembrie, să fie invitat al acestei emisiuni.

Năstase, interzis la o emisiune: Nu mai avem televiziuni libereFoto: știri.md

Anunțul a fost făcut chiar de Andrei Năstase în timpul unui live pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.md.

„Am luptat prin toate cancelariile europene ca acest post de televiziune să fie independent financiar, dar iată că acum se pare că sunt interzis la acest post TV. Cu ceva timp în urmă am fost telefonat și chemat pentru a participa la o emisiune condusă de domnul Galben. Ca om responsabil am ajuns cu vreo 10 minute mai înainte ca să aflu că nu va mai fi emisiunea pentru că sunt interzis. Nu mai avem televiziuni libere. Avem un control total asupra mass media și asta este foarte grav. Îmi pare foarte rău de jurnalistul care moderează această emisiune la care nu am fost admis, îmi pare rău de postul de televiziune la care am muncit ca un rob, la fel cum am muncit pentru libertatea Jurnal TV și Pro TV”, dezvăluie Năstase.

Deocamdată, postul de televiziune TV8 nu a venit cu o explicație referitor la neadmiterea lui Andrei Năstase la emisiunea „Freedom”, moderată de Dorin Galben, deși, după cum susține liderul Platformei DA, a avut o invitație din timp la această emisiune pentru ieri, 28 decembrie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării