main logo
4749

Năstase, despre descinderile de la Piața Centrală: Banii negri, încasați sub diferite forme

Noul ministru al Afacerilor Interne susține că Piața Centrală a fost mereu locul unde banii negri s-au încasat sub diferite forme, mai ales sub forma unor taxe de protecție care au intrat în buzunarele mafioților aflați în solda lui Plahotniuc.

Descinderi la Piața Centrală. Năstase: Control fără precedentFoto: fb.com/AndreiNastase

Declarația a fost făcut de Andrei Năstase după ce ieri, 29 iunie, ofițerii CNA și MAI au efectuat mai multe controale în Piața centrală din Capitală, transmite Știri.md

"În dimineața zilei de ieri, alături de colegii mei din MAI și din celelalte structuri care au atribuții în combaterea corupției, am fost în Piața Centrală și am demarat un control fără precedent. Din acest moment, lucrurile vor intra în normalitate.

Fac un apel către toți comercianții, către toți agenții economici și către oricine a avut de suferit de pe urma acestei mafii să aibă încredere în mine și în colegii mei. Să ne ajute să demolăm din temelii mizeria oligarhică și mafiotă care a stăpânit acest loc atât de important pentru comunitate", a scris Năstase pe pagina sa de facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării