669
2
Năstase: Darul lui Erdogan e pentru schilodirea protestatarilor pașnici
669
2

Liderul PPDA, Andrei Năstase, a comentat donația lui Recep Erdogan pentru Republica Moldova și anume s-a referit la cele două mașini speciale, de producție turcească, pentru combaterea demonstrațiilor în masă.

Năstase: Darul lui Erdogan e pentru schilodirea protestatarilor pașnici

„Plahotniicii, dodonii, lencii sunt din nou uniți. După ce au primit de la prietenii noștri europeni imense ajutoare materiale, esențiale pentru dezvoltarea țării, după ce frații noștri din România ne-au construit și reparat grădinițe și ne-au oferit burse de studii pentru copiii noștri, iar plahotniucii, lencii și dodonii tăiau panglici, tot ei strigă azi ca din gură de pește că „românii ne fură copiii și nu ni-i mai întorc în Moldova” și uitând să mai respecte regulile jocului, au decis cu toții că vor fi de acum înainte, tot pe banii europenilor, pro Moldova.

Și iată că din nou plahotniucii, lencii și dodonii sunt uniți, de data aceasta fiind toți numai un zâmbet în fața lui Erdogan, unul dintre ultimii lideri de pe planeta asta care îi mai vizitează pe agățații de putere în Republica Moldova. Iar Erdogan nu a venit cu mâna goală la prietenii săi, ci cu două mașini speciale pentru schilodirea protestatarilor pașnici, atunci când răbdarea noastră va lua sfârșit! Plahotniucilor, lencilor, nu aceasta este Europa pe care vreți să ne păcăliți că o doriți, luați-vă dodonii și lencile și plecați mai bine în statele asiatice, printre cei care se tem de popor și umblă cu armata după ei. Republica Moldova aparține Europei și valorilor sale, nu valorilor voastre!”, a scris Andrei Năstase.

Știri.md amintește că pvehicule blindate denumite reședintele Turciei, Recep Erdogan, s-a află în vizită oficială în Republica Moldova, în perioada 17 şi 18 octombrie, având programate întâlniri cu oficiali de la Chişinău, dar şi din Autonomia Găgăuză, precum şi participări la inaugurări de obiective realizate cu sprijin turcesc.

În cadrul vizitei, președintele turc a oferit Republicii Moldova două „Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı” (TOMA), construite special în Turcia pentru a dispersa protestele și alte manifestații de stradă.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter