main logo
1401

Năstase cere demisia imediată a șefului ANSP: O abordare periculoasă

În urma declarațiilor scandaloase făcute de șeful ANSP, Nicolae Furtună, privind persoanele decedate de coronavirus, liderul Platformei DA, Andrei Năstase, l-a îndemnat pe acesta să demisioneze.

Năstase cere demisia imediată a șefului ANSP: Cinism și nesimțireColaj: știri.md

Într-un live pe o rețea de socializare Năstase a spus că recenta declarație a lui Furtună demonstrează cât ''cinism și nesimțire poate da dovada această guvernare atunci când este vorba despre oameni și despre sănătatea lor'', transmite Știri.md.

„Demisia acestui personaj este singura cale prin care ofensa adusă tuturor cetățenilor Republicii Moldova, mai ales celor care au avut de suferit din cauza COVID-19, poate fi recunoscută și integral asumată.

Promovarea și susținerea unor personaje de genul acestui domn Nicolae Furtună în funcții atât de importante în managementul crizei sanitare măsoară nivelul de incompetență a acestei guvernări iresponsabile și mincinoase. Guvernul Chicu nu este altceva decât guvernul electoral al lui Dodon, iar incalificabilele poziții ale fruntașilor acestei guvernări sunt pe măsura caracterului și abordărilor celui care-i mânuiește, pe măsura lui Igor Dodon.

Este extrem de periculos acest gen de abordare, unul care nu are nimic în comun cu demnitatea umană și cu respectul față de suferința aproapelui. Această sinistră matematică morbidă a lui Nicolae Furtună nu face altceva decât să developeze, în fapt, nepăsarea puterii față de oameni și față de suferința lor.

Demisia lui Nicolae Furtună este un gest prea mic, dar absolut necesar, pentru o jignire atât de mare”, a declarat liderul PPDA.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării