main logo
511

Muncitorii au reabilitat 20 de străzi cu un grad înalt de uzură din Capitală

Muncitorii de la Exdrupo au reuşit să reabiliteze deja 20 de străzi cu un grad înalt de uzură, din Capitală. Chiar şi noaptea gropile sunt frezate, iar dimineaţa, plombate.

20 de străzi cu un grad înalt de uzură din Capitală, reabilitate20 de străzi cu un grad înalt de uzură din Capitală, reabilitate

Alba Iulia este una dintre străzile care, în scurt timp, va arăta ca nouă. Până vineri, drumarii speră să plombeze întreg traseul, relatează Canal3.md

„Noaptea se frezează, ziua se mătură, se compactează, punem asfalt şi îl compactăm. Mergem până în capăt la Poltava. Mergem numai pe o bandă să nu facem ambuteiaj. Pe o bandă ne ducem încolo şi pe alta ne întoarcem”.

„Sunt diferite găuri, şi de cinci metri, şi de zece, şi de 20 de metri, de la cinci minute, şi 15 şi jumătate de ceas ca să o niveleze şi să o facem perfectă".

Şoferii care trec pe aici spun că văd schimbări care îi bucură.

„Deja e mai bine, sigur că e mai bine, şi aşa trebuie să mergem cu maşina la service. Mi-i de mirare că s-au apucat şi de strada Suceviţa deja de mai mulți ani acolo sunt gropi infernale, dar acum se lucrează aş spune mult mai calitativ decât în anii trecuţi".

„Nu mă deranjează că sunt frezate pentru că se astupă, se astupă repede. E ok, nu sunt specialist în drumuri, dar zic că îşi fac meseria".

Şi conducătorii auto care circulă pe strada Meşterul Manole din sectorul Ciocana sunt mulţumiţi de lucrările de reparaţie și se bucură că gropile, care le-au distrus mașinile, vor fi reparate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării